Sälja
Köpa
Mäklare

Sälj med boodil

Gratis värdering

Börja med att logga in säkert i vår app med ditt BankID. Sedan hämtar vi information om ditt boende, och ger dig en gratis värdering på bara några sekunder! När du känner dig redo för att starta din försäljning, kan du själv välja en mäklare som passar just ditt boende.

Vi hämtar all information

Boodil hämtar all nödvändig fakta från internet. Därefter kompletterar mäklaren med övrig information som behövs för att bostaden ska kunna gå live (självklart kan du dessutom själv enkelt hjälpa till att fylla i information). En fotograf bokar du enkelt in i appen när det passar dig, som sedan kommer och tar bilder på din bostad. Fotografen skapar dessutom en 3d visning över ditt boende. Du har din mäklare i appen under hela den här processen, som stöd om några problem skulle uppstå.

Dags att lägga ut din bostad

När din annons nu är helt färdig, kommer den att synas på Hemnet och Booli, och du kan själv enkelt lägga in när du vill hålla i visningarna. I appen kommer du nu också kunna svara på frågor från intressenter via en chatfunktion, ha kontakt med din mäklare, och själv ha 100% koll på hela försäljningen.

Ta emot bud och avsluta försäljningen

Du ser och accepterar enkelt bud via Boodil. För att kunna lägga ett bud måste man signa med BankID, så du kan vara helt säker på att det är ett seriöst bud. När du har accepterat ett bud kopplas du och mäklaren direkt ihop med köparen. Är båda parter önjda, kan man enkelt avsluta försälningen via Boodil. I appen kan du t.ex. gå igenom kontraktet, bestämma tillträdesdag, och ta hand om betalningen.När allt är klart, det vill säga när du fått pengarna och köparen fått nycklarna, sätter mäklaren affären som avslutad och försäljningen är genomförd.

Skulle du vilja sälja med Boodil?

Tycker du att vår tjänst låter intressant, och skulle vilja vara med och testa tjänsten innan den kommer ut på riktigt?

Maila oss på info@boodil.se och skriv att du skulle vilja prova vår tjänst, så hör vi av oss!
Sälja
Köpa
Mäklare
Om oss
Kontakt