Sälja
Köpa
Mäklare

Vara mäklare hos Boodil

Smarta hjälpfunktioner

Boodil hjälper dig som mäklare så att du får en enklare vardag och kan fokusera på det som är viktigt i en försäljning. Boodil hämtar all information åt dig, det vill säga allt som rör bostadsrättsföreningen och lägenheten i sig. Dessutom, för att nämna några av våra funktioner, autogenerar vi kontrakt mellan säljare och köpare, och har ett smart notissystem så att du inte missar något.

Full kontroll

Med Boodil får du full kontroll över alla dina objekt. Det kommer det gå både snabbare och smidigare att hantera en försäljning genom oss, då du kan sköta hela processen digitalt och på distans. Boodils smarta funktioner kommer att göra livet lättare för dig som mäklare

Direktchat med både säljare och köpare

Genom en smart chatfunktion i mobilen (eller via datorn) kommer du enkelt kunna kommunicera med både säljare och köpare. När du inte är kontaktbar, kommer en chatbot ta över och hjälpa till så gott det går. Allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig.

Vi letar just nu efter fler mäklare

Genom att vara mäklare genom Boodil kommer du som mäklare att skapa en skönare vardag. Är du inte trött på att hela tiden behöva vara tillgänglig och känner du inte att du ibland skulle vilja vara ledig på helgen?

Låt oss tillsammans skapa denna framtid.

Hör av dig till info@boodil.se. Så kan du få en demo av plattformen
Sälja
Köpa
Mäklare
Om oss
Kontakt